fbpx

100 mest brugte engelske ord

DKK 27,00DKK 109,95

Ryd
  • De 100 mest brugte ord på engelsk
  • Enkelt og overskueligt design
  • Oplagt til indskolingen
  • Få også som PDF i A3, du selv kan printe
  • Medfølgende skriveøvelse
Varenummer (SKU): 1043 Kategorier: , ,

Læg grundlaget for elevernes engelsk

Blandt tusindvis af engelske ord er disse 100 de mest brugte. Så når eleverne i indskolingen lærer at bruge disse ord, er de klædt godt på til at kunne læse engelsk samt skrive og stave det selv. De 100 ord er en fastdel af både skrift- og talesprog.

Med plakaten følger også en skriveøvelse, så eleverne kan træne deres skrive- og stavefærdigheder. Udvælg fem ord og skriv dem på linjerne, eller lav små sætninger med dem. Efterfølgende kan eleverne læse sætningerne op for hinanden.

Enkelt og overskueligt design

Med plakaten kan eleverne, i børnehaven og indskolingen, nemt finde de 100 mest brugte ord på engelsk. Plakaten bliver printet på tykt papir, så den holder i længere tid.

100 mest brugte engelske ord

Her er listen med de 100 mest brugte engelske ord:

“a, about, all, also, and, as, at, be, because, but, by, can, come, could, day, do, even, find, first, for, from, get, give, go, have, he, her, here, him, his, how, I, if, in, into, it, its, just, know, like, look, make, man, many, me, more, my, new, no, not, now, of, on, one, only, or, other, our, out, people, say, see, she, so, some, take, tell, than, that, the, their, them, then, there, these, they, thing, think, this, those, time, to, two, up, use, very, want, way, we, well, what, when, which, who, will, with, would, year, you, your”

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “100 mest brugte engelske ord”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Størrelsesguide

🚚

Hurtig levering

Efter 2-3 dage er din plakat fremme med GLS.

🌱

“Grønt” papir

Alt papir, vi trykker på, er certificeret med FSC og PEFC-certifikater.

💳

Betal med EAN

Vælg EAN-betaling, når du befinder dig i kassen. Og hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til rasmus@plakatspagat.dk,.